Akoestische Gitaar

Steelstring of klassiek?

Voor wie gitaar leert spelen is de akoestische gitaar vaak een voordehand liggende keuze.We maken onderscheid tussen twee hoofdcategorieën akoestische gitaren:

– de klassieke gitaar
– de staalsnarige gitaar

Het is goed om vooraf te bepalen op welk van deze twee soorten gitaren je wilt beginnen. Dit kan ook in overleg met de gitaardocent!

Het is ook zonder problemen mogelijk om meteen op de elektrische gitaar te beginnen.
De overweging is meestal vooral een financiële kwestie.

De akoestische gitaar is het handigste muziekinstrument ter wereld! Het is ook niet voor niets dat het met de piano het meest bespeelde instrument op aarde is.

Gemakkelijk mee te nemen, geschikt voor zangbegeleiding maar niet alleen dat, je kunt er ook complete uitvoeringen op geven, alleen of in een groep, van klassiek tot modernere stijlen als blues, fingerstyle, pop, rock, jazz.
En dankzij de mogelijkheid om de gitaar te versterken kun je er ook op soleren in een band.

voor wie?

Akoestisch en elektrisch gitaarles van Muziekschool Nijkerk is voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu gewoon heerlijk voor jezelf muziek wilt maken, in een band wil spelen, of de ambitie hebt om professioneel muzikant te worden, wij helpen je verder. Onze docenten zijn bekend met uiteenlopende stijlen: pop, rock, blues, jazz, opwekking, Hillsong etc.

Resultaat.

Muziekschool Nijkerk werkt voor gitaarles met een eigentijdse lesmethode die gericht is op snel resultaat. Want zo vlot mogelijk je favoriete muziek kunnen spelen is natuurlijk iets wat enorm motiveert! Het lesmateriaal is bij het lestarief inbegrepen.

Je gaat onder andere aan de slag met:

• jouw favoriete muziek
  • samenspelen en optreden tijdens een jamsessie
  • muziek maken van akkoorden, tabs en noten
  • slaggitaar, tokkelen, improviseren en sologitaar spelen
  • (slag) technieken
  • het ontwikkelen van je muzikale gehoor

Onze gitaardocenten

KORTINGSACTIE!

De kortingen zijn geldig tot 1 Oktober.

Privéles

67 Per Maand