April 2020 Muziek Challenge

Doe mee en speel “Positief”!

Aanwijzingen

1. Oefen het liedje
  2. Neem het op
  3. Stuur het in (liefst voor eind April, iets uitloop is niet erg)

Wij maken een compilatie van alle inzendingen, zo krijgen we een orkest van allemaal instrumenten bij elkaar en dat kan heel leuk worden!!

Het is een simpel melodietje, zodat dit liedje voor beginners en gevorderden geschikt is, op alle instrumenten (en zang!) gemakkelijk in te studeren.

Speel dit liedje, of een deel van het liedje, op jouw manier.

Je mag de melodie dus interpreteren of een eigen invulling geven aan het spelen met akkoorden. Maak er een rock-versie van, speel het jazzy of pop-achtig, of bijvoorbeeld Bluegrass of Celtic.

Tokkelen, slaggitaar, een piano-arrangement, alles is welkom. Het is zeker ook leuk als je al ‘gevorderd’ speelt en meedoet met jouw unieke begeleiding of melodische interpretatie.

Het belangrijkste: instrument goed gestemd en op het juiste tempo.

We zoeken bijdragen van: drummers, bassisten, gitaristen, toetsenisten, blazers, strijkers, zangers (achtergrond koor partijen), noem maar op!

Stuur ons jouw filmpje, via onze website www.muziekschoolnijkerk.nl of via facebook: www.facebook.com/MuziekschoolNijkerk/

Tips bij het opnemen (als je geen audio interface en microfoons gebruikt):

• Speel het meespeelfilmpje af op de koptelefoon en speel dan mee. Neem dat op (zonder het geluid van het meespeel-filmpje). Liefst zo goed mogelijk beeld en geluid (moderne smartphone werkt al aardig).
  • Zo speel je in het juiste tempo en kunnen we jouw versie toevoegen aan het geheel!

Deel dit bericht met jouw vrienden, het is leuk als zoveel mogelijk mensen meedoen!

Bestanden bladmuziek en uitleg

Meespeel Videos - Gitaar