Drum 4 Fun

Drum 4 Fun van Muziekschool Nijkerk is pas écht FUN! Tijdens deze eigentijdse instapcursus maak je kennis met het drumstel- en percussie instrumenten, waaronder de djembé, en RHYTHM. Samen met anderen ontdek je de kick van samen ‘grooven’ in diverse stijlen.

Wat leer je?

De kinderen leren aan de hand van een werkmap o.a. samen spelen, tempo, ritmes in diverse stijlen en improviseren. Notenschrift komt aan bod en het spelen met dynamiek wordt geoefend. De cursus is een goede voorbereiding op drumles.

De lessen worden in kleine groepjes gegeven door Aron Smit.

Optreden!

Als afsluiting van de cursus treed je als groep op tijdens een Jamsessie van Muziekschool Nijkerk. Nodig hiervoor je ouders, opa en oma, vrienden en vriendinnen uit om te laten zien en horen wat je allemaal hebt gedaan en geleerd!

Drumleraar Aron Smit - Drumles in Nijkerk

10 wekelijkse lessen van een half uur.

Voor kinderen van 8 t/m 11 jaar of 12 t/m 15 jaar.

Deze cursus start het hele jaar door op basis van aanmelding.

De lessen worden gegeven op woensdag of donderdag. Zodra er 3 aanmeldingen zijn nemen wij contact op om een geschikte dag en tijd te bespreken.

3 deelnemers.

Dit kan door onderstaand formulier in te vullen.