Elektrische gitaar

Plug in!

De elektrische gitaar is een relatief jong instrument. Toen Les Paul in 1940 wat elementen op een balk schroefde en er een ‘solid body’ elektrische gitaar van maakte, had hij niet kunnen overzien wat een muzikale revolutie dit ontwerp teweeg zou brengen! Met de opkomst van de massaproductie elektrische gitaren van Fender en Gibson in de jaren ’50 van de 20e eeuw is de muziekgeschiedenis ingrijpend veranderd.

voor wie?

Akoestisch en elektrisch gitaarles van Muziekschool Nijkerk is voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu gewoon heerlijk voor jezelf muziek wilt maken, in een band wil spelen, of de ambitie hebt om professioneel muzikant te worden, wij helpen je verder. Onze docenten zijn bekend met uiteenlopende stijlen: pop, rock, blues, jazz, opwekking, Hillsong etc.

resultaat!

Muziekschool Nijkerk werkt voor gitaarles met een eigentijdse lesmethode die gericht is op snel resultaat. Want zo vlot mogelijk je favoriete muziek kunnen spelen is natuurlijk iets wat enorm motiveert! Het lesmateriaal is bij het lestarief inbegrepen.

Je gaat onder andere aan de slag met:

• jouw favoriete muziek
  • samenspelen en optreden tijdens een jamsessie
  • muziek maken van akkoorden, tabs en noten
  • slaggitaar, tokkelen, improviseren en sologitaar spelen
  • (slag) technieken
  • het ontwikkelen van je muzikale gehoor

...

Onze gitaardocenten

KORTINGSACTIE!

De kortingen zijn geldig tot 1 Oktober.

Privéles

67 Per Maand