Contact

Uitleg contactmogelijkheden en bereikbaarheid.


Telefonisch zijn wij in principe niet bereikbaar. De contactmogelijkheden zijn grotendeels beperkt tot email en Whatsapp. Hier volgt een toelichting waarom dit zo is.

Muziekschool Nijkerk is een private onderneming welke is opgezet na de opheffing van de door de gemeente gesubsidieerde muziekschool, in 2013.

Wij als organisatie van de Muziekschool vinden het belangrijk dat de bevolking van de gemeente Nijkerk kan genieten van muzieklessen en muzikale activiteiten van goede kwaliteit. Daarnaast willen we ook de broodnodige werkgelegenheid voor getalenteerde docenten faciliteren.

Dit is de afgelopen jaren zeer goed gelukt, we hebben sinds de opstart van de muziekschool een mooie groei mogen zien!

Het organiseren en leiden van de muziekschool is een liefdewerk wat wij graag doen, terwijl er slechts een beperkte administratieve vergoeding tegenoverstaat. Evenwel dragen wij als eigenaars wel het volledige risico wat bij het ondernemerschap hoort.

Dit betekent dat wij naast het runnen van de muziekschool gewoon fulltime werken.

We doen dit graag omdat we het belangrijk vinden dat er in Nijkerk goede muzieklessen worden aangeboden op een veilige plek met een prettige sfeer, en dat de toffe docenten die wij werkgelegenheid bieden vanuit hun passie kunnen werken. Idealiter worden er daarbij nog levendige activiteiten georganiseerd.

Misschien kun je begrijpen dat we hierbij bewust keuzes maken om de 'belasting' te reduceren tot datgene wat nodig is om de organisatie goed te laten verlopen.

Om die reden zijn we telefonisch zeer beperkt bereikbaar en werken we hoofdzakelijk met ‘schriftelijke’ middelen: email, whatsapp, facebook messenger, instagram. Zo kunnen we reageren en contacteren op onze beperkte ‘vrije’ ogenblikken.

We rekenen op uw begrip!

contact

Reacties worden meestal op maandag, dinsdag en zaterdag gestuurd.
Via WhatsApp bereikbaar op: 06 30984621