Igor Herstel - Piano / Keyboard

Mijn naam is Igor Herstel, ik geef les in pianospelen. Mijn specialisatie is jazzmuziek, maar ik ben breed geori├źnteerd in vele genres en stromingen, van pop tot klassiek. Het belangrijkste vind ik dat mijn leerlingen plezier voor pianospelen vinden in hun passie. Daarom pas ik mijn lessen aan op de smaak en stijl van de leerling, en probeer ik het instrument aan te leren aan de hand van het repertoire dat hij/zij leuk vindt.

Mijn hele leven tot nu toe ben ik bezig geweest met muziek. Ik ben als peuter begonnen als drummer, maar toen de buren dat minder leuk vonden ben ik op pianoles gegaan. Ik was erg nieuwsgierig van aard, en ik heb van alles geleerd en geprobeerd. Toen ik uiteindelijk op de middelbare school in bandjes terecht kwam, wist ik dat dat iets was wat ik de rest van mijn leven wou doen. Samen muziek maken staat daarom bij mij hoog in het vaandel. Leren hoe je lekker kan grooven en mooi in een muzikaal geheel past, met de juiste kennis van akkoorden en theorie, vind ik erg belangrijk. Ook ben ik niet gek van improviseren, zelf muziek schrijven/produceren, en kortom muzikale grenzen opzoeken.

Op het moment zit ik op het conservatorium in Zwolle, waar ik piano/toetsen, basgitaar en contrabas studeer. Op deze instrumenten treed ik ook regelmatig op, met zowel zelfgeschreven muziek als muziek van anderen. Ik sta open voor alles, en wordt snel enthousiast van nieuwe idee├źn en bevindingen. Daarom ben ik erg blij om mijn leerlingen overal mee te helpen waar ik kan helpen. Klinkt dit interessant? Hopelijk zie ik je dan snel op een proefles!