Joëlle Beimers - Zang

Joëlle is een zangeres uit Zwolle die gek is op Jazz uit de jaren 50. Naast jazz houdt ze ook van pop/rock klassiekers, kleinkunst en musical. Ze schrijft eigen nummers, treedt op, ging het avontuur aan met een internationale bigband bij JM Jazz in Kroatië en speelt ook nog een beetje bas.

In 2019 is ze afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium van Zwolle, met de richting Jazz & Pop. Optreden doet ze o.a. met haar duo Tabé, Bigband Allotria en duo Jens & Joëlle. Ook nam ze in de zomer van 2020 deel aan het JM Jazz World Orchestra in Kroatië, waar ze deel uitmaakte van een BigBand o.l.v. Luis Bonilla en daarmee een tour heeft gedaan.

Tijdens zanglessen focust ze op het verbeteren van de zangtechniek, de tekst en de beleving van de nummers die jij graag wilt zingen. Plezier is het belangrijkste in een les en als de techniek goed zit dan zingt het zoveel lekkerder en kan je zonder zorgen zingen. Goed en gezond met je stem leren omgaan vindt Joëlle belangrijk en daarnaast komen dingen als uitspraak, timing en podiumpresentatie ook aan bod.