Cursus Kampvuurgitaar

Wat is er nou leuker dan tijdens je vakantie bij het kampvuur je gitaar erbij te pakken en onder de sterrenhemel samen met anderen je favoriete liedjes te spelen en te zingen?

De cursus Kampvuurgitaar van Muziekschool Nijkerk is een eigentijdse instapcursus gericht op kennismaken met het gitaarspelen en leren om jezelf en anderen te begeleiden op gitaar.

Wat Leer je?

Je leert aan de hand van een werkmap de belangrijkste basisakkoorden, (slag)ritmes, tempo houden en samen spelen. In de loop van de cursus wordt een goed fundament gelegd om desgewenst door te kunnen stromen naar gitaarles.

De lessen worden in kleine groepjes gegeven.

uitvoering

Muziekschool Nijkerk biedt jamsessies en recitals aan!

10 wekelijkse lessen van een half uur.

Kinderen in de leeftijden 8 -11 jaar en 12 – 15 jaar komen in een groep met leeftijdgenoten.

Deze cursus is ook voor jongeren en volwassenen!

De cursus wordt gegeven op maandag, woensdag of donderdag. Zodra er 3 aanmeldingen zijn nemen wij contact op om een geschikte dag en tijd te bespreken.

Deze cursus start het hele jaar door op basis van aanmelding.

3-4 deelnemers.

Kan door onderstaand formulier in te vullen.

Kampvuur Gitaar

• 10 wekelijkse lessen van een half uur.