Zangles in Nijkerk

Zangles

Je stem ontdekken

Je houdt ontzettend van zingen maar daar houdt het dan ook op… óf je zingt al best een aardig deuntje maar loopt telkens tegen dezelfde dingen aan. Zangles is gericht op het ontdekken van de mogelijkheden van je eigen stem. Door praktische tips en antwoorden op de vraag ‘wat gebeurt er precies als ik dit wil of doe‘ vergroot je het plezier in zingen!

In de zangles sta jij, als vocalist, centraal. Tijdens zangles ga je aan de slag met verschillende vormen van techniek zoals ademhaling, ademsteun, articulatie, uitspraak, bereik, juist gebruik van spieren en microfoontechniek. Ook is er aandacht voor expressie, tekstinterpretatie, podiumpresentatie en zelfvertrouwen. Onze zangdocenten zijn bekend met verschillende methodes waaronder EVT en CVT.

Repertoire

Dit alles wordt toegepast tijdens het zingen van verschillende nummers die passen bij jouw persoonlijke voorkeur en stijl. Wij zijn thuis in uiteenlopende stijlen, zoals pop, rock, soul, opwekking en Hillsong etc.

Praktijk

Muziekschool Nijkerk organiseert regelmatig leerlingenconcerten en jamsessies. Je kunt dan samen met een live-band optreden!

inschrijven proefles