Maandelijkse Jamsessies

Vind je het leuk om samen met anderen muziek te maken? Wil je graag je muzikale skills uitproberen in een band? Altijd al op een podium willen staan? Dat kan! Vanaf september 2019 organiseert Muziekschool Nijkerk maandelijks een jamsessie.

De jamsessies zijn niet uitsluitend bedoeld voor leerlingen van de muziekschool, dus je bent van harte welkom om te komen jammen als je geen lessen of cursus volgt bij onze muziekschool!

Kom dus jammen op onze maandelijkse jamsessie-avonden.

De jamsessies zijn op:

Zaterdag 21 september 2019

Zaterdag 19 oktober 2019

Zaterdag 16 november 2019

Zaterdag 18 januari 2020

Zaterdag 15 februari 2020

Zaterdag 21 maart 2020

Zaterdag 18 april 2020

Zaterdag 23 mei 2020

Aanvang: 19.00 uur

De (bijna) maandelijkse jamsessies van Muziekschool Nijkerk zijn voor jong en oud, beginners en gevorderden!

Bij de jamsessies gaat het niet om speciale, goed voorbereide concerten voor familie en vrienden, daarvoor organiseren we onze recitals. Bij de jamsessie gaat het om spontaan, vaak ook onvoorbereid muzikaal samenspel.

Natuurlijk is het vaak prettig om een bestaand liedje als uitgangspunt te nemen. Die kun je dan ook op de avond zelf, of van tevoren aandragen. Als je zelf akkoordenschema’s op papier meebrengt is het helemaal mooi.

Er is ruimte voor spelers van alle leeftijden en niveaus, iedereen kan en mag meedoen:

Van gevorderde muzikanten die zich helemaal kunnen uitleven in de blues, rock, jazz, funk, bluegrass en van alles meer, maar de beginnende muzikant is zeker van harte uitgenodigd om ook mee te doen! Er is geen betere leerschool dan het samenspelen.

Aanwezigheid en repertoire-suggesties doorgeven via WhatsApp: 06 30984621