Muziek 4 Kids

Eigentijdse AMV-Cursus

Muziek 4 Kids van Muziekschool Nijkerk is een eigentijdse basiscursus gericht op kinderen uit groep 4 en 5 die graag kennis willen maken met diverse instrumenten en het zelf muziek maken.

Je maakt kennis met piano, keyboard, gitaar, basgitaar, zang en drums, maar ook met ritme-instrumenten zoals boomwhackers en djembés. Daarnaast gaan we rappen, luchtdrummen, dansen en solozingen met een microfoon. Tenslotte leer je samen te spelen zoals in een echte band!

Wat leer je?

Je maakt kennis met pianokeyboard, gitaar, basgitaar, zang en drums, maar ook met ritme-instrumenten zoals boomwhackers en djembés. Daarnaast gaan we rappen, luchtdrummen, dansen en solozingen met een microfoon. Tenslotte leer je samen te spelen zoals in een echte band!

Tijdens de cursus leer je een aantal bekende liedjes spelen. Als groep treden jullie op tijdens een jamsessie van Muziekschool Nijkerk. Nodig je ouders, opa en oma, vriendjes en vriendinnetjes uit om te laten zien en horen wat je allemaal hebt gedaan en geleerd!

De kinderen leren aan de hand van een werkmap o.a. samen spelen, tempo, ritmes spelen, improviseren en bewegen op muziek. Het notenschrift komt spelenderwijs aan bod en het spelen met dynamiek wordt geoefend. In de loop van de cursus wordt een nuttig fundament gelegd om aan een instrument te beginnen.

8 wekelijkse lessen van 1 uur.

De startdatum en het tijdstip van de eerstvolgende cursus wordt nog bekend gemaakt.

De cursus gaat van start als er tenminste 5 deelnemers zijn.

Kinderen uit groep 4 en 5.

Muziekschool Nijkerk, Wallerstraat 125

Kosten
Zie inschrijfformulier. N.B. Ouders met een minimum inkomen kunnen de kosten voor deelname vergoed krijgen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meld uw zoon en/of dochter alvast aan door het formulier hieronder in te vullen.

Docent gitaar, basgitaar en cursussen - Alexander Stakenburg - Muziekschool Nijkerk
Alexander Stakenburg
Sabien Bouw