Muziek 4 Kids

Dit is een eigentijdse basiscursus gericht op kinderen uit groep 4 en 5

Muziek 4 Kids van Muziekschool Nijkerk is een eigentijdse basiscursus gericht op kinderen uit groep 4 en 5 die graag kennis willen maken met diverse instrumenten en het zelf muziek maken.

Je maakt kennis met piano, keyboard, gitaar, basgitaar, zang en drums, maar ook met ritme-instrumenten zoals boomwhackers en djembés. Daarnaast gaan we rappen, luchtdrummen, dansen en solozingen met een microfoon. Tenslotte leer je samen te spelen zoals in een echte band!

Wat leer je?

Tijdens de cursus leer je een aantal bekende liedjes spelen. Als groep treden jullie op tijdens een jamsessie van Muziekschool Nijkerk. Nodig je ouders, opa en oma, vriendjes en vriendinnetjes uit om te laten zien en horen wat je allemaal hebt gedaan en geleerd!

De kinderen leren aan de hand van een werkmap o.a. samen spelen, tempo, ritmes spelen, improviseren en bewegen op muziek. Het notenschrift komt spelenderwijs aan bod en het spelen met dynamiek wordt geoefend. In de loop van de cursus wordt een nuttig fundament gelegd om aan een instrument te beginnen.

Een complete cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur en start, op basis van aanmelding, 3 keer per jaar.

8 wekelijkse lessen van 1 uur.

De startdatum van de eerstvolgende cursus wordt nog bekend gemaakt.

Wordt nog bekend gemaakt.

De cursus gaat van start als er tenminste 5 deelnemers zijn.

Kinderen van 7 – 10 jaar.

Muziekschool Nijkerk, Wallerstraat 125

Kosten

N.B. Ouders met een minimum inkomen kunnen de kosten voor deelname vergoed krijgen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meld uw zoon en/of dochter alvast aan door het formulier hieronder in te vullen.

Wordt nog bekend.

Muziek 4 Kids