Ontdek je Stem

Zing!

Je houdt ontzettend van zingen maar daar houdt het dan ook op… óf je zingt al best een aardig deuntje maar loopt telkens tegen dezelfde dingen aan. Deze cursus is gericht op het ontdekken van de mogelijkheden van je eigen stem. Door praktische tips en tools en antwoorden op de vraag ‘wat gebeurt er precies als ik dit wil of doe‘ vergroot je het plezier in zingen!

Wat leer je?

Aan de hand van een basiswerkmap ontdek je de verschillende stemfuncties en leer je hoe de stem werkt. Onderwerpen zijn: ademhaling, ademsteun, twang, belten, articulatie, stemfuncties, timing en nog veel meer. Deze cursus is een goed fundament om desgewenst door te kunnen stromen naar privé of duo- zangles.

De lessen worden in kleine groepjes gegeven.

optreden

Dit is optioneel. Mocht je het een uitdaging vinden om eens als leadzanger(es) te zingen begeleid door een live band dan is het mogelijk om mee te doen tijdens één van onze Jamsessies.

Van wie krijg je les?

Muziekschool Nijkerk - Zangcoach Mirjam van Zuthem - Zangles in Nijkerk
Mirjam van Zuthem
Maartje de Faria

In het kort

Duur

10 wekelijkse lessen van een half uur.

Voor wie?

We maken kleine groepjes met kinderen in de leeftijden  8 – 11 en of 12 – 15 jaar.

In overleg ook voor jongeren en volwassenen!

Tijdstip

Deze cursus wordt op maandag en donderdag gegeven. Zodra er 3 aanmeldingen zijn nemen wij contact op om een geschikte dag en tijd te bespreken.

Wanneer

Deze cursus start op basis van aanmelding het hele jaar door.

Groepsgrootte

3-4 deelnemers.

Aanmelden
Kan door onderstaand formulier in te vullen.