ToetsenKids

Deze eigentijdse instapcursus laat je zien hoe je al snel op eenvoudige wijze bekende melodietjes kan spelen met jouw favoriete muziek. Je komt er in korte tijd achter of dit instrument echt iets voor jou is!

Piano en keyboard spelen is helemaal niet zo moeilijk! De eigentijdse instapcursus ToetsenKids van Muziekschool Nijkerk  laat je zien hoe je al snel bekende melodietjes kan spelen en op eenvoudige wijze mee kan spelen met jouw favoriete muziek. Je komt er in korte tijd achter of dit instrument echt iets voor jou is!

Wat leer je?

Aan de hand van een werkmap leer je o.a. de belangrijkste akkoorden, tempo houden en samenspelen. Het notenschrift komt spelenderwijs aan bod en het spelen met dynamiek wordt geoefend. In de loop van de cursus wordt een nuttig fundament gelegd om aan het instrument te beginnen.

De lessen worden gegeven in kleine groepjes.

Als afsluiting van de cursus treden jullie als groep op tijdens een Jamsessie van Muziekschool Nijkerk. Nodig hiervoor je ouders, opa en oma, vrienden en vriendinnen uit om te laten zien en horen wat je allemaal hebt gedaan en geleerd!

Pianodocent Bas Gankema
Bas Gankema
Muziekschool Nijkerk - Pianodocente Elea Schoon - Pianoles in Nijkerk
Elea Schoon
Pianodocent Jens van der Beek - Pianoles in Nijkerk
Jens van der Beek
Pianodocent Renoir van de Kolk - Pianoles en Keyboardles in Nijkerk
Renoir van de Kolk

10 wekelijkse lessen van een half uur.

Voor kinderen van 8 t/m 11 jaar of 12 t/m 15 jaar.

Deze cursus start het hele jaar door op basis van aanmelding.

De lessen worden gegeven op maandag, dinsdag of woensdag. Zodra er 3 aanmeldingen zijn nemen wij contact op om een geschikte dag en tijdstip te bespreken.

3-4 deelnemers.

Dit kan door onderstaand formulier in te vullen.

Neem voor vragen gerust contact met ons op.