Zomerrecital 2019

Zomerrecital Muziekschool Nijkerk

Aanstaande zaterdag 29 juni 2018 is het zover: Muziekschool Nijkerk opent haar deuren voor de officiële afsluiting van het muziekjaar.

Het wordt een dag bomvol muziekplezier, met ‘s ochtends gezellig kennismaken en gratis proeflessen. In de loop van de middag zijn repeteren de  leerlingen. Om 19:00 uur begint de Zomerrecital, waar leerlingen laten horen waar ze muzikaal mee bezig zijn.

‘s Ochtends vanaf 10 uur is het vrije inloop en zijn muziekliefhebbers en geïnteresseerden, kinderen en volwassenen, van harte welkom om te komen kennismaken met de muziekschool en de docenten. Je kunt instrumenten ontdekken en uitproberen in korte, gratis proeflessen en horen en zien wat we muzikaal gezien allemaal voor je kunnen betekenen. De muziekschool werkt alleen met professionele musici en biedt de inwoners van Nijkerk en omgeving kwalitatief hoogwaardig muziekonderwijs!

Verder is er volop gelegenheid voor overleg over instrumenten en lesvormen. Uiteraard kun je je tijdens de Open Dag ook aanmelden voor het komende seizoen en zo nog voor de zomerstop tijdig een plekje op het lesrooster reserveren.

Naast de normale instrumentale lessen heeft de muziekschool voor het komende seizoen ook verschillende bandprojecten en korte cursussen gepland. Daarnaast wil de muziekschool ook voor volwassenen meer lesvormen gaan aanbieden. Aarzel dus niet en vraag naar de mogelijkheden. Er is altijd wel een vorm van les te vinden die aansluit bij jouw wensen.

De mensen van Muziekschool Nijkerk zien uit naar je komst, loop gerust binnen en laat je overtuigen! Je bent de hele dag welkom.